Twello autobanden

Home/Twello autobanden

Voor nieuwe of gebruikte autobanden in Twello gaat u naar ARAT

ARAT Autobanden levert top kwaliteit autobanden en is voor u uit Twello een betrouwbaar en makkelijk te bereiken adres.

Bij ARAT Autobanden kunt u terecht voor kwalitatief hoogwaardige banden voor uiterst aantrekkelijke prijzen. Voor de nieuwe banden kunt u kiezen uit alle gangbare A en B merken, maar ook ons assortiment goede en betrouwbare gebruikte banden is heel groot.

gebruikte banden Apeldoorn

Banden diensten

Autobanden
Zomerbanden
Winterbanden
All-Season banden
Gebruikte banden
Bandenwissel
Balanceren
Banden opslag
Reparatie autobanden
Uitlijnen
TPMS Sensoren

Een nieuwe band of toch liever een tweedehands?

Die keuze is natuurlijk aan u. Een nieuwe band… is nieuw. Dat zegt natuurlijk al genoeg. Tegelijkertijd zit er ook direct een veel hoger kostenplaatje aan en het is zeker niet waar dat een gebruikte of tweedehands band niet goed kan zijn.

Voor een tweedehands band staat bij ons de veiligheid centraal. Daarom worden alle gebruikte banden altijd uitvoerig nagekeken voor de verkoop. Het gaat hierbij niet alleen om profieldiepte, bobbels of inkervingen, maar ook op andere punten zoals eventuele schade aan het rubbermengsel, wat roest zal veroorzaken. Autobanden die niet ruimschoots voldoen aan de wettelijke veiligheidsvoorschriften komen er bij ons niet in. Wij helpen u graag bij het maken van een goede keuze.

Wat kunt u verwachten van ARAT Autobanden?

  • Deskundige montage

  • Nieuwe en veilige gebruikte banden

  • Uitlijnen en balanceren

  • Bandenreparatie

  • Vakkundig aanbrengen van TPMS sensoren

  • Service gericht. U als klant staat voorop

  • Velgen specialist

Over ARAT Autobanden

Wij zijn een RDW erkend bedrijf, al jarenlang actief op de autobandenmarkt en hebben inmiddels een grote en tevreden klantenkring opgebouwd.
Wij zijn gevestigd in Deventer, dus op een steenworp afstand van Twello, en kunnen met recht zeggen dat wij zijn uitgegroeid tot een van de marktleiders op dit gebied in Overijssel. Bij ons staan veiligheid en klantvriendelijkheid voorop en wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Uw specialist voor betrouwbare autobanden en velgen

ARAT autobanden en velgen is gevestigd aan de Staverenstraat 8 in Deventer en is 6 dagen per week geopend, dus ook op zaterdag.

De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Bij ons hoeft u geen afspraak te maken.

Bezoek onze locatie

Tevreden klanten bij Arat Autobanden

Gisteren zeer goeie Service verkregen en wat een Gastvrij bedrijf. Kopje koffie en de Band zat er op voor ik het wist en de prijs was super. Dank voor de Service.

H.Peters

Perfect geholpen! Hier gaan wij zeker weer naar toe. Super vriendelijk & snel geholpen zonder afspraak.

J.Rook

Net mijn banden laten balanceren. Ze zagen meteen dat er centreer ringen tussen moesten i.v.m. ruimte tussen velg en naaf. Super. Doel gericht opgelost en nog een snelle betaalbare service ook. Arat zeker aan te bevelen. Bedankt voor de super service

F.Dengerink

Goede prijs – kwaliteit verhouding. Snelle service. Vriendelijke mensen

R.Levering

Geweldig snelle service en teamwork! Leuk om naar te kijken .

J.Groeneveld