Filters

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan autofilters.

Of u nou op zoek bent naar een oliefilter of luchtfilter ?

Wij hebben altijd het juiste artikel voor uw auto. Met behulp van onze kentekencheck vind wij snel het geschikte product.

Oliefilter waarom?

Bij een verbrandingsmotor dient de oliefilter om de smeerolie te zuiveren van het vuil dat de olie gedurende zijn werking verzameld heeft. De oliefilter moet dus regelmatig vervangen worden.

Alle producten

Accu's
Olie verversen
Filters
Remmen
Ruitenwissers
Uitlaat
Verlichting

Uw specialist voor betrouwbare autobanden en velgen

ARAT autobanden en velgen is gevestigd aan de Staverenstraat 8 in Deventer en is 6 dagen per week geopend, dus ook op zaterdag.

De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Bij ons hoeft u geen afspraak te maken.

Bezoek onze locatie

Tevreden klanten bij Arat Autobanden

Gisteren zeer goeie Service verkregen en wat een Gastvrij bedrijf. Kopje koffie en de Band zat er op voor ik het wist en de prijs was super. Dank voor de Service.

H.Peters

Perfect geholpen! Hier gaan wij zeker weer naar toe. Super vriendelijk & snel geholpen zonder afspraak.

J.Rook

Net mijn banden laten balanceren. Ze zagen meteen dat er centreer ringen tussen moesten i.v.m. ruimte tussen velg en naaf. Super. Doel gericht opgelost en nog een snelle betaalbare service ook. Arat zeker aan te bevelen. Bedankt voor de super service

F.Dengerink

Goede prijs – kwaliteit verhouding. Snelle service. Vriendelijke mensen

R.Levering

Geweldig snelle service en teamwork! Leuk om naar te kijken .

J.Groeneveld