Uitlijnen

Home/Banden/Uitlijnen

Bij ARAT Autobanden lijnen wij uw auto vlot en deskundig uit

Om uw auto koersvast te laten rijden moet uw auto uitgelijnd worden.

Bij het uitlijnen worden de ophangingsdelen zo afgesteld dat uw auto zonder storende afwijkingen de weg op kan. Bij een goed uitgelijnde auto staan de wielen recht op het wegdek en evenwijdig ten opzichte van elkaar. Alleen een auto die goed is uitgelijnd heeft een goed rijgedrag. Wanneer een auto die niet goed is uitgelijnd en een afwijking vertoont van slechts enkele millimeters, kan dit al ernstige gevolgen hebben voor uw banden. Wij beschikken over de beste apparatuur om uw auto veilig en snel uit te lijnen en hebben uw auto binnen de kortst mogelijke tijd weer op de weg.

Banden diensten

Autobanden
Zomerbanden
Winterbanden
All-Season banden
Gebruikte banden
Bandenwissel
Balanceren
Banden opslag
Reparatie autobanden
Uitlijnen
TPMS Sensoren

Wanneer moet ik mijn auto laten uitlijnen?

  • De banden slijten scheef af.

  • De auto trekt naar links of rechts.

  • De auto stuurt zwaar of juist te licht.

  • Stuur staat niet recht in de neutrale positie.

  • Het brandstofgebruik neemt toe.

Oorzaak?

Vaak moet een auto worden uitgelijnd als uw auto hard met een stoeprand in aanraking is gekomen of na een aanrijding. Als een deel van de ophanging moet worden vervangen is het uitlijnen van uw auto ook belangrijk. Ook als u nergens tegenaan gebotst bent is het verstandig om uw auto elke 20.000 km te laten nakijken om te zien of er misschien uitgelijnd moet worden.

Is het duur om mijn auto te laten uitlijnen?

Het uitlijnen van uw auto vereist de nodige kennis, maar is in principe geen hele dure aangelegenheid en duurt doorgaans niet lang.
Bij ARAT Autobanden kost het uitlijnen van uw auto slechts €60.

Uw specialist voor betrouwbare autobanden en velgen

ARAT autobanden en velgen is gevestigd aan de Staverenstraat 8 in Deventer en is 6 dagen per week geopend, dus ook op zaterdag.

De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Bij ons hoeft u geen afspraak te maken.

Bezoek onze locatie

Tevreden klanten bij Arat Autobanden

Gisteren zeer goeie Service verkregen en wat een Gastvrij bedrijf. Kopje koffie en de Band zat er op voor ik het wist en de prijs was super. Dank voor de Service.

H.Peters

Perfect geholpen! Hier gaan wij zeker weer naar toe. Super vriendelijk & snel geholpen zonder afspraak.

J.Rook

Net mijn banden laten balanceren. Ze zagen meteen dat er centreer ringen tussen moesten i.v.m. ruimte tussen velg en naaf. Super. Doel gericht opgelost en nog een snelle betaalbare service ook. Arat zeker aan te bevelen. Bedankt voor de super service

F.Dengerink

Goede prijs – kwaliteit verhouding. Snelle service. Vriendelijke mensen

R.Levering

Geweldig snelle service en teamwork! Leuk om naar te kijken .

J.Groeneveld