Reparatie autobanden

Home/Banden/Reparatie autobanden

Een lekke auto band of andere schade aan uw band?

Kom gerust bij ARAT Autobanden langs.

Wij kunnen bijna elke lekke band repareren maar wellicht kunnen we ook iets doen als uw band andere schade heeft opgelopen. Het veilig repareren van een autoband vereist inzicht en vakmanschap, iets wat bij ARAT Autobanden volop aanwezig is. Naast de reparatie zullen wij uw gerepareerde band ook goed balanceren. Uw veiligheid staat altijd voorop.

Banden diensten

Autobanden
Zomerbanden
Winterbanden
All-Season banden
Gebruikte banden
Bandenwissel
Balanceren
Banden opslag
Reparatie autobanden
Uitlijnen
TPMS Sensoren

Wacht niet te lang met een reparatie

Door een spijker of een stuk glas is het mogelijk dat de staalgordel van uw band beschadigd wordt. Wanneer er bijvoorbeeld vocht bij de staalgordel komt zal deze snel gaan oxideren, iets wat de levensduur van uw band niet bepaald ten goede zal komen. Het is dus zaak om snel actie te ondernemen als uw autoband op enigerlei wijze beschadigd is. Het is in de meeste gevallen goed mogelijk om een band te herstellen.

De moderne tubeless banden die zijn uitgerust met staalgordel moeten voor reparatie van de velg worden verwijderd. Dat heeft alles te maken met uw veiligheid,  omdat de band op deze manier zorgvuldig van binnenuit kan worden gecontroleerd en de omvang van de schade nauwkeurig kan worden vastgesteld.

Wist u dat?

  • Een autoband is onderverdeeld in verschillende zones met een kleuraanduiding. In het zogeheten groene deel (ook wel het loopvlak genoemd) is een reparatie goed uit te voeren.  Daar naast zijn er de blauwe, gele en rode zones. In deze zones mag uit  veiligheidsoverwegingen alleen oppervlakte schade gerepareerd worden.

  • Een autoband in principe niet meer dan drie keer gerepareerd mag worden.

  • Er minimaal 40 mm tussen twee te repareren plaatsen moet zitten.

U kunt bij ARAT Autobanden zonder afspraak terecht.
Wij helpen u snel en bij ons is de klant nog altijd koning. Een goede betrouwbare service voor een betaalbare prijs.

Uw specialist voor betrouwbare autobanden en velgen

ARAT autobanden en velgen is gevestigd aan de Staverenstraat 8 in Deventer en is 6 dagen per week geopend, dus ook op zaterdag.

De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Bij ons hoeft u geen afspraak te maken.

Bezoek onze locatie

Tevreden klanten bij Arat Autobanden

Gisteren zeer goeie Service verkregen en wat een Gastvrij bedrijf. Kopje koffie en de Band zat er op voor ik het wist en de prijs was super. Dank voor de Service.

H.Peters

Perfect geholpen! Hier gaan wij zeker weer naar toe. Super vriendelijk & snel geholpen zonder afspraak.

J.Rook

Net mijn banden laten balanceren. Ze zagen meteen dat er centreer ringen tussen moesten i.v.m. ruimte tussen velg en naaf. Super. Doel gericht opgelost en nog een snelle betaalbare service ook. Arat zeker aan te bevelen. Bedankt voor de super service

F.Dengerink

Goede prijs – kwaliteit verhouding. Snelle service. Vriendelijke mensen

R.Levering

Geweldig snelle service en teamwork! Leuk om naar te kijken .

J.Groeneveld