Tweedehands zomerbanden

Home/Tweedehands zomerbanden

Tweedehands zomerbanden bij ARAT Autobanden

De winter is voorbij en de lente in aantocht.

Net als die dikke jassen en truien kunnen ook de winterbanden de kast weer in en kunt u weer veilig met de zomerbanden de weg op. Zoekt u veilige zomerbanden die niet zo duur zijn, dan kunt u bij ARAT Autobanden terecht. Wij leveren gebruikte zomerbanden van de hoogste kwaliteit waar u nog vele duizenden kilometers plezier van zult hebben. Ons bedrijf is gevestigd in Deventer, maar wij verwelkomen klanten vanuit heel Nederland.

tweedehands zomerbanden

Banden diensten

Autobanden
Zomerbanden
Winterbanden
All-Season banden
Gebruikte banden
Bandenwissel
Balanceren
Banden opslag
Reparatie autobanden
Uitlijnen
TPMS Sensoren

Waarom een gebruikte zomerband bij ARAT Autobanden?

 • Iedere band wordt uitvoerig getest op veiligheid

 • Uitsluitend banden met een profieldiepte van 4 tot 8 mm

 • Banden van A1 kwaliteit

 • Vlotte en vriendelijke service

 • Geen afspraak nodig

 • Service gericht. U als klant staat voorop

 • Balanceren/Uitlijnen of meer? Geen probleem!

 • TPMS Sensoren mogelijk

ARAT Autobanden geeft advies op maat

Wij zijn een RDW erkend bedrijf en al jaren actief op de autobandenmarkt. Denk hierbij aan het verkopen van nieuwe banden in alle bekende A en B merken, maar begrijpen heel goed dat u graag een oogje op uw portemonnee houdt. Zo geven wij u deskundig voorlichten over het wel en wee van gebruikte zomerbanden en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. U bent bij ons van harte welkom.

Waarom moet ik zomerbanden hebben?

 • Goede grip op de weg bij hoge temperatuur

 • Minder slipgevaar

 • Goede stuurcontrole en rijcomfort

 • Minder brandstofverbruik

 • Uitstekende remweg

Wist u dat?

Wij gespecialiseerd zijn in het werken met TPMS sensoren, het revolutionaire bandenspanningsysteem, die wij, mocht u dat willen. op uw banden monteren. Hierdoor loopt u nooit het risico op banden te rijden met een te lage bandenspanning. Een stukje veiligheid dat wij u graag bieden.

U bent bij ons ook welkom als u een goedkoop adresje zoekt waar u uw zomer-of winterbanden eenvoudig kunt opslaan. Wij hebben de ruimte om uw banden veilig op te slaan, ruimte die u wellicht thuis niet heeft. Een setje autobanden in de bijkeuken is tenslotte niet direct een lust voor het oog.

Uw specialist voor betrouwbare autobanden en velgen

ARAT autobanden en velgen is gevestigd aan de Staverenstraat 8 in Deventer en is 6 dagen per week geopend, dus ook op zaterdag.

De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Bij ons hoeft u geen afspraak te maken.

Bezoek onze locatie

Tevreden klanten bij Arat Autobanden

Gisteren zeer goeie Service verkregen en wat een Gastvrij bedrijf. Kopje koffie en de Band zat er op voor ik het wist en de prijs was super. Dank voor de Service.

H.Peters

Perfect geholpen! Hier gaan wij zeker weer naar toe. Super vriendelijk & snel geholpen zonder afspraak.

J.Rook

Net mijn banden laten balanceren. Ze zagen meteen dat er centreer ringen tussen moesten i.v.m. ruimte tussen velg en naaf. Super. Doel gericht opgelost en nog een snelle betaalbare service ook. Arat zeker aan te bevelen. Bedankt voor de super service

F.Dengerink

Goede prijs – kwaliteit verhouding. Snelle service. Vriendelijke mensen

R.Levering

Geweldig snelle service en teamwork! Leuk om naar te kijken .

J.Groeneveld