Tweedehands winterbanden

Home/Tweedehands winterbanden

Topkwaliteit tweedehands winterbanden bij ARAT Autobanden

Het is weer zo ver: De ‘R’ is in de maand.

Dus niet alleen denken aan extra vitamines, maar het is ook weer tijd voor de winterband. Bij ARAT Autobanden helpen wij u snel en voor een prima prijs aan een stel uitstekende tweedehands winterbanden. Al onze tweedehands banden zijn nauwkeurig onderzocht op mankementen en hebben een hoge profieldiepte (Tussen 4 en 8 mm) Wij verwisselen uw banden in een mum van tijd, zorgen er voor dat uw banden goed gebalanceerd zijn en mocht u dat willen, dan lijnen wij uw auto uit.

gebruikte banden Apeldoorn

Banden diensten

Autobanden
Zomerbanden
Winterbanden
All-Season banden
Gebruikte banden
Bandenwissel
Balanceren
Banden opslag
Reparatie autobanden
Uitlijnen
TPMS Sensoren

Met tweedehands winterbanden van ARAT veilig de winter door

IJs, sneeuw, wateroverlast en een spekglad wegdek? Dat zijn zaken waar u in de winter mee te maken kunt krijgen. Ook in Nederland. Ofschoon winterbanden in Nederland niet verplicht zijn, zit een ongeluk vaak in een klein hoekje en dat is nergens voor nodig. Bij ARAT Autobanden helpen wij u graag verder.

  • Scherp geprijsde tweedehands winterbanden

  • Hoge kwaliteit gebruikte winterbanden

  • Iedere band getest en nagekeken

  • Vlotte service

  • Goed bereikbaar- Afspraak niet nodig

  • TPMS Sensoren mogelijk

Heb ik winterbanden wel nodig?

Al vanaf temperaturen onder de 7 °C rijden winterbanden beter en veiliger dan zomerbanden. Dat betekent in Nederland dus concreet: vanaf oktober tot en met april. Zomerbanden zijn – vanwege het materiaal – per definitie niet geschikt voor winters weer, ongeacht de profieldiepte. Omdat winterbanden zijn gemaakt van een zacht/soepel rubber en voorzien zijn van een speciaal lamellen profiel, bieden zij bij koud weer een betere grip op zowel droog als nat wegdek. Niet alleen bij vorst, sneeuw en ijzel in de winter, maar όόk in de herfst – als de wegen glad zijn door hagel of regen. Met winterbanden is uw remweg maar liefst de helft korter dan met zomerbanden; dus bijvoorbeeld 30 in plaats van 62 meter bij een noodstop vanaf 50 kilometer per uur.

Uw specialist voor betrouwbare autobanden en velgen

ARAT autobanden en velgen is gevestigd aan de Staverenstraat 8 in Deventer en is 6 dagen per week geopend, dus ook op zaterdag.

De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Bij ons hoeft u geen afspraak te maken.

Bezoek onze locatie

Tevreden klanten bij Arat Autobanden

Gisteren zeer goeie Service verkregen en wat een Gastvrij bedrijf. Kopje koffie en de Band zat er op voor ik het wist en de prijs was super. Dank voor de Service.

H.Peters

Perfect geholpen! Hier gaan wij zeker weer naar toe. Super vriendelijk & snel geholpen zonder afspraak.

J.Rook

Net mijn banden laten balanceren. Ze zagen meteen dat er centreer ringen tussen moesten i.v.m. ruimte tussen velg en naaf. Super. Doel gericht opgelost en nog een snelle betaalbare service ook. Arat zeker aan te bevelen. Bedankt voor de super service

F.Dengerink

Goede prijs – kwaliteit verhouding. Snelle service. Vriendelijke mensen

R.Levering

Geweldig snelle service en teamwork! Leuk om naar te kijken .

J.Groeneveld