Gebruikte autobanden

Home/Gebruikte autobanden

Gebruikte autobanden bij ARAT

Er is altijd wat te zeggen voor nieuwe autobanden. Zulke banden zijn tenslotte nooit gebruikt en komen direct van de fabriek…

Maar daar zit wel een prijskaartje aan vast en dat terwijl het echt heel goed mogelijk is om goede, gebruikte autobanden onder uw auto te zetten, banden waar u nog vele duizenden kilometers mee kunt rijden. Gebruikte banden met een goede profieldiepte en die geen schade van binnen vertonen (zoals bijvoorbeeld aan de staalgordel van de band) hoeven niet onder te doen voor een dure, gloednieuwe autoband. ARAT Autobanden levert uitsluitend gebruikte autobanden van top kwaliteit.

gebruikte banden Apeldoorn

Banden diensten

Autobanden
Zomerbanden
Winterbanden
All-Season banden
Gebruikte banden
Bandenwissel
Balanceren
Banden opslag
Reparatie autobanden
Uitlijnen
TPMS Sensoren

Iets over het profiel en de veiligheid bij ARAT

De wettelijke grens voor de profieldiepte van een autoband ligt op 1,6 mm. Bij ARAT Autobanden verkopen wij uitsluitend autobanden met een profiel van minimaal 4 mm maar verkopen wij ook banden met een profieldiepte van zelfs 8 mm. Wij kopen onze banden in bij de aan ons vertrouwde adressen (Garages, opslagplaatsen enzovoort) en onderwerpen iedere band nauwkeurig aan een gedegen onderzoek om er zeker van te zijn dat de gebruikte band inderdaad absoluut veilig is. Banden met serieuze afwijkingen worden door ons niet verkocht.

Tenslotte:

Behalve gebruikte autobanden verkopen wij ook nieuwe banden en wij kunnen u een groot scala aan diensten aanbieden.

  • Balanceren en uitlijnen

  • Banden verwisselen

  • Banden reparatie

  • TPMS Sensoren aanbrengen

  • Banden opslag

  • Vrijblijvend advies

Uw specialist voor betrouwbare autobanden en velgen

ARAT autobanden en velgen is gevestigd aan de Staverenstraat 8 in Deventer en is 6 dagen per week geopend, dus ook op zaterdag.

De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Bij ons hoeft u geen afspraak te maken.

Bezoek onze locatie

Tevreden klanten bij Arat Autobanden

Gisteren zeer goeie Service verkregen en wat een Gastvrij bedrijf. Kopje koffie en de Band zat er op voor ik het wist en de prijs was super. Dank voor de Service.

H.Peters

Perfect geholpen! Hier gaan wij zeker weer naar toe. Super vriendelijk & snel geholpen zonder afspraak.

J.Rook

Net mijn banden laten balanceren. Ze zagen meteen dat er centreer ringen tussen moesten i.v.m. ruimte tussen velg en naaf. Super. Doel gericht opgelost en nog een snelle betaalbare service ook. Arat zeker aan te bevelen. Bedankt voor de super service

F.Dengerink

Goede prijs – kwaliteit verhouding. Snelle service. Vriendelijke mensen

R.Levering

Geweldig snelle service en teamwork! Leuk om naar te kijken .

J.Groeneveld