Gebruikte banden Apeldoorn

Home/Gebruikte banden Apeldoorn

ARAT Autobanden uw specialist voor betrouwbare gebruikte banden

U woont in Apeldoorn en bent op zoek naar degelijke en betaalbare tweedehands banden?

Dan bent u bij ARAT Autobanden van harte welkom. Wij zijn reeds jaren actief op dit gebied en zijn inmiddels uitgegroeid tot een van de marktleiders in Overijssel met een grote en tevreden klantenkring uit Apeldoorn. Bij ARAT Autobanden treft u uitsluitend gebruikte banden aan van de beste kwaliteit die zorgvuldig zijn gecontroleerd en getest en u kunt er zeker van zijn dat u er nog vele  plezierige kilometers mee zult kunnen maken.

gebruikte banden Apeldoorn

Banden diensten

Autobanden
Zomerbanden
Winterbanden
All-Season banden
Gebruikte banden
Bandenwissel
Balanceren
Banden opslag
Reparatie autobanden
Uitlijnen
TPMS Sensoren

Waarom ARAT Autobanden?

  • Wij verkopen uitsluitend gebruikte banden van A1 kwaliteit

  • Groot aanbod in ons bedrijfspand

  • Banden gereinigd en bewerkt met TyreCare

  • Banden van 4mm tot 8 mm

  • Velgen specialist

  • Service gericht. U als klant staat voorop

  • RDW erkend bedrijf

Wij geven de tweedehands banden een nieuw leven

Wellicht vraagt u zich af of zo’n gebruikte band wel veilig is en of u niet beter een stel nieuwe banden onder uw auto kunt zetten. Uiteindelijk is die keuze aan u, maar de realiteit leert ons dat een goede band wel zo’n 10 jaar mee kan gaan, maar vaak al na een paar jaar wordt verwisseld, Deze banden zijn kwalitatief nog prima en kunnen nog jaren mee. Daarom kijken wij heel goed naar de garages en opslagcentra vanwaar wij onze gebruikte banden betrekken. Hierna worden deze door ons ook nog eens nauwkeurig getest en behandeld, zodat u met een gerust hart de weg op kunt. Afgekeurde, overjarige of opgesneden banden treft u bij ons niet aan.

Maar ARAT Autobanden doet meer

Wij zijn voor u uit Apeldoorn goed te bereiken voor al uw aangelegenheden met betrekking tot autobanden. Naast de verkoop van gebruikte of tweedehands banden verkopen wij ook gloednieuwe banden, balanceren wij uw banden of lijnen we uw auto uit. Gaat het u om het nieuwe bandenspanningssysteem TPMS, sensoren die wij op uw banden monteren, dan bent u bij ons van harte welkom.

En een reparatie?

U kunt bij ons voor een bandenreparatie terecht zonder afspraak. Soms is het niet mogelijk om een band veilig te repareren. Geen probleem, want in dat geval kunt u bij ons direct een goede gebruikte band aanschaffen die door ons vakkundig wordt aangebracht.

Uw specialist voor betrouwbare autobanden en velgen

ARAT autobanden en velgen is gevestigd aan de Staverenstraat 8 in Deventer en is 6 dagen per week geopend, dus ook op zaterdag.

De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Bij ons hoeft u geen afspraak te maken.

Bezoek onze locatie

Tevreden klanten bij Arat Autobanden

Gisteren zeer goeie Service verkregen en wat een Gastvrij bedrijf. Kopje koffie en de Band zat er op voor ik het wist en de prijs was super. Dank voor de Service.

H.Peters

Perfect geholpen! Hier gaan wij zeker weer naar toe. Super vriendelijk & snel geholpen zonder afspraak.

J.Rook

Net mijn banden laten balanceren. Ze zagen meteen dat er centreer ringen tussen moesten i.v.m. ruimte tussen velg en naaf. Super. Doel gericht opgelost en nog een snelle betaalbare service ook. Arat zeker aan te bevelen. Bedankt voor de super service

F.Dengerink

Goede prijs – kwaliteit verhouding. Snelle service. Vriendelijke mensen

R.Levering

Geweldig snelle service en teamwork! Leuk om naar te kijken .

J.Groeneveld